понеділок, 24 жовтня 2011 22:27

Російська газета вибачилася за фальшиве інтерв'ю Тимошенко

Російська газета вибачилася за фальшиве інтерв'ю Тимошенко

Редакція російської газети "Известия" принесла вибачення за фальшиве інтерв'ю колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яке сьогодні, 24 жовтня, було опубліковано на сайті видання.

"Редакція Известий повідомляє, що в результаті компіляція з розмов Тимошенко з "Известиями" різних років була подана на сайті як свіже інтерв'ю. На жаль, довідковий матеріал до статті про нову справу проти Тимошенко був сприйнятий недосвідченим співробітником як ексклюзивне інтерв'ю з колишнім прем'єром України. Приносимо свої вибачення всім", - йдеться в заяві редакції, пише Українська правда.

Нагадаємо, сьогодні в газеті вийшов матеріал головного редактора українського видання "Известия в Україні" Яніни Соколовської під заголовком "Юлія Тимошенко: Російські силовики починають знищувати мене. А я дарувала Москві мармурові панно". Матеріал був проілюстрований фото із залу Печерського райсуду Києва перед винесенням вироку Тимошенко.

Під виглядом нового інтерв'ю Тимошенко з СІЗО "Известия" опублікували інтерв'ю Тимошенко від 2001 року, в якому вона коментує справу ЄЕСУ.

Близько 17:15, після того як на неточність звернули увагу ЗМІ, стаття зникла з сайту "Известий".

Зараз ви читаєте новину «Російська газета вибачилася за фальшиве інтерв'ю Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі