четвер, 25 вересня 2014 21:15

РФ погрожує введенням заборони на в'їзд політикам з ЄС

РФ погрожує введенням заборони на в'їзд політикам з ЄС
Фото: АР

Росія може заборонити в'їзд в країну низці європейських політиків у зв'язку з застосуванням санкцій щодо РФ. Про це заявив директор департаменту загальноєвропейського співробітництва МЗС РФ Іван Солтановський.

"ЄС не може розраховувати, що ми будемо підставляти другу щоку після того, як ми отримуємо такий подарунок з їхнього боку", - зазначив чиновник.

"Ми не виключаємо будь-яких заходів у відповідь", - додав Солтановський, відповідаючи на питання, чи можуть бути введені обмеження на в'їзд особам з ЄС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністру оборони Росії Сергію Шойгу, одному з ініціаторів війни Росії проти українського народу, можуть закрити в'їзд до країн ЄС.

12 вересня о офіційному журналі ЄС опублікований новий перелік осіб, щодо яких застосовуються обмежувальні заходи за підрив територіальної цілісності, порушення суверенітету і незалежності України. Серед них представник окупованого Криму при президенті РФ Георгій Мурадов, самопроголошений заступник голови Радміну Криму Михайло Шеремет, заступник голови Ради Федерації РФ Юрій Воробйов, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, керівник фракції "Єдиної Росії" в Державній думі РФ Володимир Васильєв та інші.

Зараз ви читаєте новину «РФ погрожує введенням заборони на в'їзд політикам з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі