середа, 03 серпня 2022 23:50

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ почала усвідомлювати неминучість визнання її державою-терористом – Зеленський

РФ почала усвідомлювати неминучість визнання її державою-терористом – Зеленський
Президент України Володимир Зеленський прокоментував визнання Росії країною-терористом. Фото: Кореспондент

В Росії почали усвідомлювати неминучість визнання державою-терористом.

Вона заслуговує на юридичні наслідки, зокрема у рішеннях Сполучених Штатів та інших світових суб'єктів, заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

Це після всього, що наробила російська армія та нібито приватні російські військові компанії, жодна інша терористична організація світу не може претендувати на першість у терорі.

"Росія точно – номер один серед терористів", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС сказали, коли говоритимуть з Росією

З Москви пішла нова пропагандистська активність. Вони активують різних емісарів із тезами про те, що держава-терорист нібито хоче переговорів...

"Якби Росія справді реально хотіла закінчення війни, вона б не стягувала зараз резерви на український південь і не плодила б на українській території масові могили убитих невинних людей", – повідомив Зеленський

Росіяни раптово вирішили визначити "азовців" терористами, хоча коли це робить держава-терорист, то це очевидно абсурдно.

"Ну і взагалі це просто огидно, коли колишні лідери вагомих держав із європейськими цінностями працюють на Росію, яка воює проти цих цінностей", – сказав президент.

Колишній канцлер Німеччини Ґергард Шредер, якого називають другом президента Росії Володимира Путіна заявив, що Путін хоче знайти рішення шляхом переговорів.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба написав, що всі заяви російських окупантів про "готовність до діалогу" є димовою завісою, керівництво РФ зараз націлене тільки на подальшу війну.

Зараз ви читаєте новину «РФ почала усвідомлювати неминучість визнання її державою-терористом – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі