четвер, 10 листопада 2022 23:19

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ готується воювати на своїй території – Bloomberg

РФ готується воювати на своїй території – Bloomberg
Росія готується воювати на своїй території. Фото: Главком

В Кремлі побоюються, щодо можливого розширення лінії фронту на територію Росії.

Чиновники отримали завдання — перевірити підвали й укриття та облаштувати занедбані протягом трьох десятиліть підвали, повідомляє Bloomberg.

Роблять це, звісно, таємно. Роботи почались зі стартом часткової мобілізації.

За свідченнями людей, які причетні до комунальних та інших спеціальних служб, працівники цивільної оборони уже прибирають підвали, ремонтують та очищають підземні споруди, які востаннє використовувалися ще за радянських часів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США фіксують ознаки відступу росіян з Херсона

Паралельно з цим, у прикордонних з Україною російських областях місцева влада офіційно оголосила про підготовку укриттів.

"Перевірка бомбосховищ – яскравий приклад того, як повномасштабна війна в Україні упродовж 9 місяців "спричиняє дедалі ширшу мілітаризацію російського суспільства", – зазначають журналісти.

У Кремлі не хочуть пов'язувати Путіна із поразками, які суперечать його бажанню захопити Херсонщину та інші українські території.

Попри зростаючі труднощі як в Росії, так і за кордоном, немає жодних ознак того, що Путін готовий здатися й просити миру, повідомило Bloomberg.

Зараз ви читаєте новину «РФ готується воювати на своїй території – Bloomberg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі