четвер, 29 грудня 2011 17:21

"Регіони" не заточені під одного Януковича" — Забужко

"Регіони" не заточені під одного Януковича" — Забужко

Янукович не зможе перевтілитись у Юрія Андропова. Але це не означає, що в нас нема кандидатів у андропови. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловила письменниця Оксана Забужко.

"Регіони" не заточені під одного Януковича. Ця досить різноманітна група вийде на яв після 2012 року. Об'єднання людей не задля якоїсь вищої цілі, а для персональної вигоди рано чи пізно стає кримінальним", - зауважила вона.

За словами Забужко, така сама логіка "всіх наших політичних партій, які ділять кусок чогось – бюджету, ринку, електорату, посад".

"У таких групах внутрішні розборки невідворотні. Після Євро-2012, коли значні ресурси будуть уже освоєні, почнеться. Тому попереду в нас багато брудного в політичному житті. Українцям треба менше дивитися політичні новини, а більше уваги звертати на дітей. Читати хороші книжки, слухати музику або просто дивитися на зорі. Це дозволить зберігати ясність думок", - наголосила письменниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нинішня влада прийшла для заповнення порожнечі" — Забужко

Про те, які сили пропонували Оксані Забужко очолити їхні списки, письменниця розповідає у новому номері журналу "Країна" № 50 (103) за 30 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не заточені під одного Януковича" — Забужко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі