середа, 12 грудня 2012 22:21

"Регіоналів" застукали на кнопкодавстві

Кореспонденти руху "Чесно" зафіксували 2 факти неперсонального голосування у новому парламенті. Першими кнопкодавами стали представники Партії регіонів Юрій Воропаєв, який проголосував замість Віталія Калюжного, та Володимир Малишев, який проголосував за Євгенія Гєллєра.

Порушення відбулося під час голосування за проект Постанови про Лічильну комісію Верховної Ради сьомого скликання, повідомляє сайт "Чесно".

Таким чином, представники Партії регіонів порушили принцип особистого голосування, що закріплений Конституцією та затверджений нещодавнім законом про зміни до Регламенту роботи Верховної Ради, проект якого був внесений самими "регіоналами".

Як відомо, інші народні депутати також займаються кнопкодавством, тиснучи кнопки за відсутніх у залі "потенційних тушок" батька й сина Табалових.

21 вересня голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що про намір вирішити проблему особистого голосування депутата у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналів" застукали на кнопкодавстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі