вівторок, 03 вересня 2013 18:00

"Регіонала" можуть позбавити мандата через євроінтеграцію?

"Регіонала" можуть позбавити мандата через євроінтеграцію?
Фото Думская.net

Депутата від Партії регіонів Ігоря Маркова можуть позбавити депутатського мандата. Він впевнений, що причина в його небажанні голосувати за евроінтеграційні закони.

Позов поданий Юрієм Кармазіним і його опонентом в окрузі Олексієм Гончаренком. Вищий адмінсуд розгляне справу в четвер, передає "Українська правда".

"Причина в моїй позиції, яку я заявив і яку я не збираюся змінювати. Я не буду голосувати за питання євроінтеграції, і ніяка погроза не змусить мене змінити позицію", – заявив депутат. "Я не буду голосувати за закони, що вбивають економіку країни, за закон про гомсексуалістів", – заявив Марков.

Депутат нагадав, що компанія в його окрузі була найскандальнішою, але його перемогу визнали всі опоненти. На запитання, чи є така ж погроза для інших депутатів Партії регіонів, Марков припустив, що він обраний "показати всім іншим", що не потрібно йти проти лінії партії. "Головне, скоротити кількість таких (незгодних) депутатів у Партії регіонів", – уважає він.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонала" можуть позбавити мандата через євроінтеграцію?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі