неділя, 05 грудня 2010 13:50

Регіонал Стоян вміє ремонтувати унітази

Регіонал Стоян вміє ремонтувати унітази

Депутат-"регіонал" Микола Стоян не відмовився б працювати двірником. В молодості він працював сантехніком і шахтарем.

"У Києві справді не вистачає двірників. Раніше їм давали квартири, а зараз ця схема відсутня. Але люди все одно йдуть працювати. Бо іншої роботи немає. Звісно, зарплата 1800 гривень — це мало для столиці. Прожити на це неможливо. Втім, це чесніше, ніж заробляти по 100 гривень на Майдані. Якщо обирати між двірником і професійним мітингувальником, я б обрав перше", - заявив в розмові з Gazeta.ua депутат від Партії Регіонів.

Так він прокоментував заяву прем'єр-міністра про доходи двірників. Нагадаємо, вчора Микола Азаров поскаржився на те, що люди не хочуть працювати двірниками на зарплату 1800 гривень.

"Я знаю багато випадків, коли кияни влаштовуються працювати садівниками, доглядають приватні будинки. В цьому немає нічого ганебного. В свій час усі проходили через некваліфіковану роботу", - сказав депутат.

За словами Стояна, в молодості він мав робітничу спеціальність.

"Працював слюсарем-сантехніком при ЖЕКу. Два роки відробив. Заробляв 600 рублів, на життя ледь вистачало. Я хоч зараз можу унітаз полагодити. Потім влаштувався на шахту. Насправді, більшість людей, котрі добивались успіху, проходили через некваліфіковану працю. Там вчишся цінувати зароблене", - сказав Микола Стоян.

Зараз ви читаєте новину «Регіонал Стоян вміє ремонтувати унітази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі