неділя, 17 грудня 2006 12:53

Референдум у Криму: більше 98% проти членства в НАТО

 

Більше 98% тих, хто взяли участь у "народному референдумі" в Криму висловили незгоду з політичним курсом Президента України Віктора Ющенка щодо вступу країни в НАТО.

Підсумки голосування оприлюднила Кримська "виборча комісія" з "народного референдуму".

88 5387 осіб, або 98,70% "голосувальників" висловилися проти "політичного курсу Президента Віктора Ющенка", спрямованого на вступ України в НАТО. Протилежної думки дотримуються 9 692 людини або 1,08% від тих, хто взяв участь у голосуванні. Недійсними визнано 1975 бюлетенів.

Всього у референдумі взяли участь 89 7054 осіб або 58,21% від числа виборців автономії.

У Криму 16 грудня за ініціативою кримських комуністів проходила політична акція "Всекримський народний референдум" з питання вступу України в НАТО. У бюлетені для голосування було внесене тільки одне питання: "Чи згодні Ви з політичним курсом Президента Віктора Ющенка на вступ України в НАТО?".

Голосування на референдумі проходило в наметах КПУ, на зупинках, на ринках в усіх населених пунктах автономії.

Представництво Президента України в АРК заявило, що політична акція комуністів Криму не має нічого спільного з референдумом і не матиме ніяких юридичних наслідків, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Референдум у Криму: більше 98% проти членства в НАТО ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі