вівторок, 18 березня 2008 12:12

"Заява Богатирьової - це особиста ініціатива показати вірність шефові"

"Заява Богатирьової - це особиста ініціатива показати вірність шефові"
Експерти вважають, що критика Кабінету міністрів секретарем Ради національної безпеки й оборони Раїсою Богатирьовою не свідчить про можливе винесення вотуму недовіри Кабміну з боку депутатів Верховної Ради.

"Заява Богатирьової - це особиста ініціатива показати вірність шефові й нічого більше за цим не стоїть, жодних внутрішніх рішень. Поки не бачу підстав говорити про можливе винесення вотуму недовіри Кабінету Міністрів", - сказав політолог Михайло Погребинський.

Його точку зору підтримує директор Центру соціологічних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв.

"Зв"язку між заявою Богатирьової й вотумом недовіри нема, тому що для нього повинні бути достатні підстави. Поки Кабмін нічого не порушив, що б могло викликати таку реакцію з боку депутатів", - підкреслив Єрмолаєв.

На його думку, така заява показала, що Президент не має наміру втрачати контроль над рішеннями коаліції й уряду.

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що винести недовіру Кабміну можуть народні депутати у зв"язку з незадовільною соціально-економічною ситуацією, а поки, на його думку, таких передумов немає.

17 березня секретар РНБО Раїса Богатирьова розкритикувала Тимошенко за прохання Кабміну до Ради невідкладно розглянути питання про проведення позачергових виборів мера Києва й Київської міської ради.

Секретар РНБО вважає, що ультиматум прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про мобілізацію фракції у зв"язку із ситуацією навколо мера Києва Леоніда Черновецького може дестабілізувати ситуацію в парламенті й країні в цілому, а також загрожує національній безпеці, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Заява Богатирьової - це особиста ініціатива показати вірність шефові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі