понеділок, 27 грудня 2010 17:25

"Тушки" Жванії заступились за Луценка

"Тушки" Жванії заступились за Луценка

Депутати від групи "Право вибору", координатором якої є колишній самооборонець Давид Жванія, підтримують ініціативу щодо збору підписів за проведення дострокової сесії Верховної Ради, присвяченої затриманню Юрія Луценка.

"Рівень політичної та правової культури відносин між владою і опозицією має базуватися на принципах прозорості та публічності, властивих європейській правовій культурі", - йдеться у заяві групи, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Саме тому ми вважаємо за необхідне приєднатися до ініціативи збору підписів за проведення дострокової сесії Верховної Ради України, присвяченій звіту керівництва СБУ та Генпрокуратури щодо обставин резонансних у суспільстві кримінальних справ, зокрема, щодо обставин затримання колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка", - зазначили у групі.

Фракція "Наша Україна - Народна Самооборона" ініціює збір підписів за проведення позачергового засідання Верховної Ради України для заслуховування генерального прокурора з приводу затримання Юрія Луценка і бійки у парламенті 16 грудня.

Як відомо, Юрія Луценка у неділю 26 грудня затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ.

Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

27 грудня рішенням Печерського райсуду екс-міністра внутрішніх справ заарештовано на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «"Тушки" Жванії заступились за Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі