вівторок, 22 квітня 2008 08:49

"Тимошенко не впевнена в силах БЮТ"

Народний депутат від КПУ Олександр Голуб вважає, якщо Тимошенко проводитиме виборчу кампанію, то, безумовно, вона повинна буде піти з поста для того, щоб законно проводити агітацію за свій блок.

На його думку, сам факт, що Юлія Тимошенко очолила список БЮТ на вибори в Київраду, свідчить про те, що "вона не впевнена в силах свого блоку".

"БЮТ не представляє яскравих і позитивних кандидатів, які були б цікаві і яких би підтримували кияни, і в даному випадку подібний крок свідчить про слабкість Блоку Юлії Тимошенко як політичної сили", - сказав він.

Олександр Голуб також вважає, що, висунувши кандидатом в мери Турчинова, "Юлія Володимирівна продемонструвала, що протистояння йде не стільки за пост мера, скільки за ресурс, який стосується президентської виборчої кампанії".

"Тобто все, що відбувається в Києві, - це відгомін процесів, що мають місце на державному рівні", - резюмував політик.

Нагадаємо, прем"єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко отримала посвідчення кандидата в депутати Київської міської ради.

Прем"єр-міністр очолила передвиборний список БЮТ в міську раду.

Юлія Тимошенко також висловила впевненість в тому, що її особиста участь в роботові Київради стане гарантією створення демократичної більшості в міськраді.

За матеріалом: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко не впевнена в силах БЮТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі