четвер, 21 травня 2009 15:45

"Тимошенківці" передумали звільняти Єханурова

"Тимошенківці" передумали звільняти Єханурова
Фракція БЮТ не ініціюватиме кадрові ротації в уряді. Про це заявив голова фракції БЮТ Іван Кириленко в кулуарах парламенту.

"Фракція БЮТ не педалюватиме це питання і не буде його ініціювати. Нам потрібно подивитися на баланс уряду", - відзначив Кириленко.

Він також відзначив, що фракція БЮТ проголосує за звільнення міністра оборони Юрія Єханурова після того, як буде підготовлена відповідна постанова фракції і відбудеться обговорення в профільному комітеті.

"Якщо буде поставлено питання - то ми його підтримаємо, але ми його не ставитимемо... Ми наполягати і блокувати трибуну із цього приводу не будемо", - відзначив Кириленко.

Він також додав, що у випадку, якщо відповідна постанова буде сьогодні зареєстрована, то сьогодні відбудеться засідання ради коаліції із цього приводу. Кириленко відзначив, що рада коаліції обговорюватиме лише питання звільнення міністра оборони, пише РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «"Тимошенківці" передумали звільняти Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі