середа, 23 січня 2008 09:40

"Регіони" займають "спільну з Президентом позицію"

"Регіони" займають "спільну з Президентом позицію"
Секретар Ради національної безпеки і оборони України, член Партії регіонів Раїса Богатирьова підтримує позицію, яку визначив Президент України Віктор Ющенко щодо політики України з приєднання до Плану дії щодо членства у НАТО.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу "1+1". "Зараз не обговорюється вступ України до НАТО. Це буде визначати всеукраїнський референдум.

"Вступ України до НАТО визначатиме всеукраїнський референдум"

Відповідне опитування буде проведено в той час, коли країна буде готова. Мова про вступ (України до НАТО) зараз не йде. Мова (йде) про приєднання до плану дій, які могли б запровадити в Україні певні стандарти", - сказала Богатирьова.

Крім того секретар РНБО додала, що Партія регіонів займає "спільну з Президентом позицію", що питання вступу до НАТО має вирішити референдум. Також Богатирьова повідомила, що підготовка візиту Президента до РФ покладена на секретаря РНБО.

"Такі візити на рівні засідань міждержавних комісій, а тим більше наш президент зустрічатиметься з президентом РФ, обов"язки підготовки покладені на секретарів таких комісій. Секретарями комісій є секретарі РНБО", - додала вона.

При цьому зазначила, що на зустрічі буде розглядатися коло питань, "які готуються і на експертному рівні, і на рівні керівників МЗС". Попередній порядок денний, за словами Богатирьової, буде готовий до кінця тижня, повідомляє "5 канал."

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" займають "спільну з Президентом позицію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі