вівторок, 05 лютого 2008 08:50

"Регіони" погрожують Тимошенко судом

Партія регіонів має намір звернутися до Конституційного Суду на предмет конституційності ухвали Кабінету міністрів про можливість не виконувати рішення судів, яке надає право органам влади не виконувати свідомо незаконні судові рішення. Про це на прес-конференції в "Оглядачі" заявив народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

За його словами, дана ухвала - загроза національній безпеці. "Ми оскаржимо цю ухвалу найближчим часом. Це загроза національній безпеці і вона могло б бути розглянуто на Раді національної безпеки і оборони", - сказав Мірошниченко.

Депутат уточнив, що відповідну ухвалу Кабінету міністрів можна оскаржити і в конституційному, і в адміністративному порядку. "Ми використовуватимемо і правові, і політичні засоби для відновлення статусу-кво. До Конституційного Суду звернення буде точно", - додав він. Мірошниченко назвав дане рішення "чорною плямою" на тілі коаліції, пише Обозрєватель.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" погрожують Тимошенко судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі