середа, 23 квітня 2008 14:53

"Регіоналів" закидали яйцями у Луганську

Активісти партії "Всеукраїнське об"єднання "Свобода" 23 квітня закидали яйцями представників Партії регіонів під час закладання каменю під будівництво пам"ятника жертвам Організації українських націоналістів й Український повстанської армії в сквері імені "Молодої гвардії" у центрі Луганська.

У той час, коли депутати Верховної Ради Олександр Єфремов і Віктор Тихонов, а також голова Луганської обласної ради Валерій Голенко виголошували промови біля каменю, закладеного під майбутній пам"ятник жертвам ОУН-УПА, до них почала наближатися колона представників "Свободи".

Вони несли прапори партії й викрикували гасло: "Слава Україні, героям слава!".

Деякі із представників Партії регіонів відразу ж вишикувалися в шеренгу, щоб не підпустити колону до імпровізованої сцени й каменя.

Представники ПР, щоб заглушити гасла "Свободи", почали співати пісню "День перемоги", а також звинувачувати опонентів у зрадництві Батьківщини.

Потім шеренга із представників ПР разом з декількома міліціонерами почала відтискати активістів "Свободи".

У цей час опоненти один одного ображали, й представники "Свободи" кинули в шеренгу ПР кілька яєць.

У конфлікт вмішалася міліція, запобігши бійці.

Через певний час представники "Свободи" залишили сквер.

Святковий мітинг із нагоди закладення каменя тривав весь цей час.

Єфремов у своєму виступі засудив спроби "Свободи" зірвати захід, а також розкритикував Президента Віктора Ющенка за прославляння героїзму командира Української повстанської армії Романа Шухевича й воїнів УПА, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналів" закидали яйцями у Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі