вівторок, 22 грудня 2009 08:42

"Регіонали" придумали, як відволікти Тимошенко від Межигір"я

"Регіонали" придумали, як відволікти Тимошенко від Межигір"я
У Верховній Раді України зареєстрований проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів ухилення прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко від сплати податків.

Відповідний проект внесений народним депутатом України, замглави фракції Партії регіонів Володимиром Макеєнко.

У проекті пропонується обрати до складу комісії 9 народних депутатів - 2 від фракції Партії регіонів, 2 від фракції БЮТ, 2 від НУ-НС і 1 від фракції Блоку Литвина.

Главою комісіїобрати народного депутата від Партії регіонів Олену Бондаренко, заступником глави комісії - комуніста Сергія Гордієнка.

Звіт комісії про виконану роботу пропонується заслухати на пленарному засіданні не пізніше тримісячного терміну з дня ухвалення постанови.

Термін дії комісії пропонується встановити 1 рік.

Як відомо, останнім часом прем"єр Юлія Тимошенко та її блок активно просувають тему повернення в держвласність резиденції Януковича, що в Межигір"ї.

Вчора один з лідерів БЮТ Андрій Кожем"якін заявив, що його фракція вимагає, щоб 22 грудня була створена тимчасова слідча комісія щодо Межигір"я, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" придумали, як відволікти Тимошенко від Межигір"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі