пʼятниця, 20 липня 2007 08:10

"Кривдника" Колесникова оголосили у розшук

Заявник у справі про здирництво Борисом Колесниковим акцій "ТЦ "Білий лебідь" Борис Пенчук оголошений у розшук. Про це в четвер повідомила Донецька обласно прокуратура.

"У зв"язку з невстановленням фактичного місцезнаходження Бориса Пенчука, він оголошений у розшук, отриманий дозвіл суду на його затримання і доставку до суду для вирішення питання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді взяття під варту", - говориться в повідомленні.

Також прокуратура зазначає, що слідчий відділ розслідує кримінальну справу щодо колишнього глави правління "ТЦ "Білий Лебідь" Володимира Пенчука і його колишнього заступника Бориса Пенчука.

Кримінальна справа була порушена за фактом свідомо хибного повідомлення органові дізнання про здійснення Колесниковим особливо тяжких злочинів, а також за фактом дачі в ході досудового слідства свідомо хибних свідчень з метою обвинувачення Колесникова в здійсненні ним особливо тяжких злочинів.

В даний час призначена судово-медична експертиза з метою встановлення можливості проведення слідчих дій за участю Пенчука, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «"Кривдника" Колесникова оголосили у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі