Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 19:13

"Бютівець" про затримання Гриценка: "Ворон ворону око не виклює"

"Бютівець" про затримання Гриценка: "Ворон ворону око не виклює"

У БЮТ сумніваються, що справу колишнього спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка, якого звинувачують у махінаціях із землею, доведуть до кінця.

Про це "бютівець" Володимир Бондаренко розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Думаю, що всі погаласують довкола цієї теми, пропіаряться на ній, і все закінчиться умовними речами. Тому що "ворон ворону око не виклює". Це точно, однозначно. Але влада вбиває цим двом зайців: порушує монополію Гриценка в Криму і показує, що і "своїх" бере за теплі місця", - наголосив він.

За словами нардепа, партія влади останнім часом намагалася видалити зі своєї команди Гриценка.

"Гриценка почали кидати на різні посади. Його розмили, нівелювали. Його виштовхнули з Криму, щоб туди прийшли хлопці з Донецька. Вони прийшли туди організовані і у великій кількості. Але після того, як Джарти потрапив у лікарню, кажуть, в нього були серйозні проблеми. І Гриценко в цей час провів спецзаходи по підготовці громадськості Криму щодо свого повернення. А Джарти, коли повернувся, це побачив. І, певно, йому це дуже не сподобалося...", - зазначив він.

Нагадаємо, в Генпрокуратурі стосовно екс-спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка порушили кримінальну справу за статтею "Перевищення влади або службових повноважень". За неофіційними даними, йдеться про великі махінації з кримською землею.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" про затримання Гриценка: "Ворон ворону око не виклює"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути