пʼятниця, 21 лютого 2014 18:07

Путіну не дали відтворити імперію — політолог

Путіну не дали відтворити імперію — політолог
Володимир Путін. Фото: 3rm.info

В четвер на майдані українців відстрілювали працівники російських спецслужб.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Павло Нусс.

"Це були 15-20 снайперів. "Беркут" не стріляв в людей. Не може українець так чинити. Вони б вішались після такого. Україна — мирна країна. Росія не така. Росіяни постійно воюють, є загарбниками та колонізаторами. Вони провокували громадянську війну, хотіли хаосу. Російські військові керували процесом - були присутні на майдані. Їх не звезли сюди у великій кількості, бо на кордонах почалася би буча. На наступний день у нас би висадились Морські котики США. Тому із зон випускали тисячі зеків — наркоманів та крадіїв. Давали чотири тисячі за ніч та автомат Калашнікова. Потім їх переловлять. Міліція має списки цих людей. Небезпека в тому, що 30 відсотків з них уже роз'їхалися по селах. Тому у нас зросте рівень злочинності. Нас за один день відкинуло у 1996 рік", - наголосив він.

За словами експерта, Янукович та його команда понад чотири місяці не приймають рішення.

"Після зустрічі у Путіна Януковичу показали пакет компромату про його діяльність на посаді губернатора та бізнесові відносини із російськими кампаніями. Відбулося захоплення Кремлем його повноважень. Тоді проти українців були кинуті шалені можливості. В четвер у Путіна була остання можливість захопити владу. Тільки після приєднання України до Митного союзу він би міг реалізувати свої імперські замашки. Загиблі герої, які навіки увійдуть не тільки в українську, а й в європейську історію, не дали Путіну відтворити імперію. Він програв війну. Виграти не зміг через стійкість українського народу та нерішучість Януковича. Ці жертви завадили тому, аби Україна перетворилася у чорну дірку на карті між Росією та Заходом, де б панували наркотики, зброя та кримінал", - зауважив Нусс.

Зараз ви читаєте новину «Путіну не дали відтворити імперію — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі