пʼятниця, 24 квітня 2015 12:26

На путінських байкерів у Європі чекають проблеми - ЗМІ

На путінських байкерів у Європі чекають проблеми - ЗМІ

Чеська влада продовжує шукати способи, щоб ускладнити байкерам мотоклубу "Нічні вовки" проїзд територією країни.

Про це пише видання Lidovky.cz, - повідомляє "Європейская правда"

Зокрема, поліція Чехії ретельно відслідковуватиме їх рух територією країни. Крім того, обшукуватимуть самих байкерів – чи не мають вони зброї, наркотиків, чи не перебувають під дією алкоголю. Ретельному огляду піддадуть і їхні байки.

Спочатку керівництво дорожньої поліції планувало розбити всю групу учасників мотопробігу на кілька менших груп і дозволити їм проїзд по чеським автострадах тільки в такому вигляді.

Але потім від цієї ідеї довелося відмовитися, оскільки подібне не передбачається жодним пунктом правил дорожнього руху, діючих у республіці.

"Вони зможуть їхати так само, як і всі інші учасники руху", - сказав один з керівників чеської поліції Давид Сухан.

В той же час, за даними польського порталу Onet, німецька влада не видає віз "Нічним вовкам" і не має наміру впускати їх до країни, оскільки їх мотопробіг може призвести до провокацій і сутичок.

Раніше повідомлялося, що "Нічним вовкам" можуть заборонити рух колоною по Берліну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мотопробіг байкерів клубу "Нічні вовки", присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом, викликав протест серед громадян Польщі, територією якої мають намір проїхати мотоциклісти.

В польському МЗС заявили, що рішення у справі, впускати чи не впускати байкерів на територію Польщі, прийматиме прикордонна служба, яка має право відмовити їм у в'їзді, якщо це загрожуватиме громадському порядку.

Провокацією мотопробіг назвало і керівництво Польщі та Чехії.

Зараз ви читаєте новину «На путінських байкерів у Європі чекають проблеми - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі