вівторок, 25 листопада 2014 11:03

Путін заборонив розповідати про виготовлення бомб у ЗМІ

Путін заборонив розповідати про виготовлення бомб у ЗМІ
ria.ru

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який забороняє розкривати процес виготовлення вибухових пристроїв і вибухових речовин в засобах масової інформації.

Зміни внесені в закон про ЗМІ.

Порушення закону карається штрафом від чотирьох до п'яти тисяч рублів для громадян, від 40 тисяч до 50 тисяч рублів для індивідуальних підприємців і посадових осіб, а штрафом від 800 тисяч до одного мільйона рублів будуть каратися юридичні особи.

Незаконне виготовлення вибухівки або вибухових пристроїв караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років і штрафом від 100 тисяч до 200 тисяч рублів. Також у вигляді штрафу особа може заплатити дохід у період від одного року до п'яти років. Ці ж злодіяння, але вчинені групою осіб, караються суворіше: позбавлення волі строком від восьми до 12 років зі штрафом від 300 до 500 тисяч рублів або в розмірі доходу за два чи три роки.

24 листопада центр МВС з протидії екстремізму (Центр "Е") зажадав від інтернет-енциклопедії "Луркмор" надати відомості про авторів статей "Рецепти з виготовлення коктейлю "Молотова".

Зараз ви читаєте новину «Путін заборонив розповідати про виготовлення бомб у ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі