середа, 20 лютого 2013 10:52

Путін вже навіть не приховує, що має своїх "агентів" в українському парламенті - нардеп

Путін вже навіть не приховує, що має своїх "агентів" в українському парламенті - нардеп
Андрій Парубій. Фото: www.gazeta.lviv.ua

Трагедія України в тому, що в українському парламенті депутати просувають та захищають інтереси іншої держави, всупереч національним інтересам України.

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат Андрій Парубій, коментуючи те, що президент РФ Володимир Путін нагородив українських парламентарів, авторів "мовного" законопроекту Сергія Ківалова та Вадима Колесніченка медалями Пушкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яворівський: "Я не здивуюся, якщо завтра Колесніченко матиме претензії до ООН за невиконання мовного закону"

"Це лише підтверджує те, що вони є агентами впливу іншої держави в України. І це велика біда і трагедія України, що в українському парламенті депутати, які мали б представляти і захищати інтереси України, насправді просувають та захищають інтереси іншої держави, та ще й не на користь, а всупереч національним інтересам України", - наголосив нардеп.

Парубій додав: "Цей демонстративний крок, який зробив Путін — це публічне славлення своїх агентів в Україні і вони вже навіть не приховують того, що є просто представниками Путіна в України і, звичайно, отримують за це матеріальну допомогу, як і всі диверсанти та розвідники".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська мова в Україні стала питанням долі Кремля, а не виборів в Україні - політолог

Публічна демонстрація своїх "агентів" Путіним свідчить лише про їхній цинізм та безкарність.

"Відчуття безкарності та цинізму щодо впливу на Україні у них дійшли до того рівня, що вони не надто вже це і приховують. Вони публічно розв'язують проти України війни економічні, газові чи інші. Вони публічно заявляють протест щодо вступу в ЄС та НАТО", - зауважив парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович вирішив, що інтелігенція удосконалить "мовний" закон під керівництвом Богатирьової

Він підкреслив: "Це (нагородження медалями) одна із показових речей, яка показує інтерес та вплив Путіна на Україну, а в цьому випадку, зокрема, на український парламент та українських парламентарів. І винагорода шпигунів, власне, є демонстрацією та підтвердженням цього".

 

Зараз ви читаєте новину «Путін вже навіть не приховує, що має своїх "агентів" в українському парламенті - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

567

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі