субота, 24 квітня 2010 20:37

Путін приїде до України наступного тижня

Путін приїде до України наступного тижня

Прем"єр РФ Володимир Путін відвідає 26 квітня Україну.

Про це повідомили в прес-службі уряду РФ.

"Відповідно до досягнутої домовленості голова уряду РФ Путін відвідає Україну 26 квітня цього року з робочим візитом", - сказали в прес-службі уряду РФ.

Нагадаємо, 22 квітня, глава уряду РФ Володимир Путін назвав винятковою угоду, укладену між Україною і Росією, попросивши інших партнерів Росії не звертатися з аналогічними проханнями.

Як повідомлялося раніше, 21 квітня президенти України та Росії під час зустрічі в Харкові домовилися про зниження ціни на імпортний газ на 30% від вартості, котра щокварталу розраховується за формулою, закріпленою в контракті на постачання газу між російським Газпромом і НАК Нафтогаз України.

Відповідно до угоди, підписаним президентами РФ і України в Харкові, термін перебування ЧФ в Криму продовжується на 25 років - з 2017 року, і потім може бути продовжений на п"ятирічний період, якщо жодна зі сторін не заявить про припинення угоди.

Інтерфакс-Україна, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Путін приїде до України наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі