вівторок, 26 грудня 2017 19:48

Путін приховав "у рукаві" два великі "помилування" - політолог

Путін приховав "у рукаві" два великі "помилування" - політолог
Володимир Путін та Віктор Медведчук на зустрічі з патріархом Кирилом. Фото: abzac.in.ua

Президент Росії Володимир Путін використовує обмін полоненими у власних цілях. Такі жести планує перед президентськими виборами навесні 2018 року та до чемпіонату світу з футболу-2018.

Таку думку висловив політолог Микола Давидюк в ефірі "112 Україна".

"Для медіа роблять великий проект "помилування" і в той же час залишають ще два таких проекти "у рукаві", щоб у потрібний момент можна було цим скористатися. Упевнений, що до президентських виборів Путін ще зробить один такий жест. І третій 100 відсотків буде перед футбольним чемпіонатом.

Він завжди так робить. Наприклад, коли випускали Ходорковського. Весь світ бойкотував Олімпійські ігри в Сочі. Тоді пішли на такий жест", - сказав Давидюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого очікувати після обміну полоненими з бойовиками

20 грудня Тристороння контактна група у Мінську підтвердила плани сторін щодо обміну утримуваних осіб до Нового року. Після зустрічі з головою Російської православної церкви патріархом Кирилом та лідером руху "Український вибір" Віктором Медведчуком ватажок бойовиків Олександр Захарченко повідомив, що обмін полоненими має відбутися 27 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Путін приховав "у рукаві" два великі "помилування" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі