четвер, 24 квітня 2014 14:21

"Путін покаже всім "кузькіну мать" - російський депутат

"Путін покаже всім "кузькіну мать" - російський депутат
Фото: journalufa.com

Крим після приєднання до Російської Федераціїї зроблять профіцитним регіоном за рахунок інвестицій, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Про це на прес-конференції заявив депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов. Це є диний депутат, який не проголосував за анексію Криму.

Пономарьов зауважив, що півострів стане самоокупним за рахунок грошових вливань у будівництво, туристичний бізнес, зведення електро- та газових станцій, прокладання мосту через Керченську протоку, а також продовження будівництва Південного газового потоку.

Він заперечив заяву Євросоюзу щодо призупинення будівництва Південного потоку в Болгарії.

"Це неправда, що Болгарія від нього відмовилася. Менше слухайте українську пропаганду та заяву єврокомісії. Це довготривале будівництво, на кілька років. За цей час єврокомісія десять разів зможе домовитися і передомовитися із РФ. Зараз кладеться перша гілка по дну Чорного моря. Все закріплено контрактами. Труби мають пройти по території Криму",, - зазначив Пономарьов.

Російський депутат також повідомив, що в Росії Путін віддав наказ відправляти всіх робітників на відпочинок у Крим. Зокрема, МВС Росії отримало письмовий наказ відправити на відпочинок 1 млн 100 тисяч поліцейських.

"У Росії оголошено продрозверстку- відправляти в Крим відпочивати робочих усіх держкорпорацій Росії в приказному порядку. Ніхто немає права їздити під час відпустки за кордон поки не побувають у Криму", - заявив Пономарьов.

Він переконаний, що росіяни зможуть без проблем дістатися до півострова - літаками і залізницею.

"Путін зробить все заради того, щоб усім показати "кузькіну мать". Гроші й волю знайдуть".

Зараз ви читаєте новину «"Путін покаже всім "кузькіну мать" - російський депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі