четвер, 31 березня 2022 12:45

Путін підписав указ про призов в армію понад 130 тис. росіян

Путін підписав указ про призов в армію понад 130 тис. росіян
У РФ на військову службу призвуть громадян у віці від 18 до 27 років. Фото: Еastnews.ua

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про весняний призов до армії. На військову службу викличуть 134 500 осіб.

"Здійснити з 1 квітня до 15 липня 2022 року призов на військову службу громадян Російської Федерації від 18 до 27 років, які не перебувають у запасі й підлягають відповідно до федерального закону призову на військову службу, у кількості 134 500 осіб", - ідеться в указі. Його опублікували на офіційному російському інтернет-порталі правової інформації 31 березня.

В указі також ідеться про звільнення солдатів, матросів, сержантів і старшин, у яких закінчився термін військової служби за призовом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росію сприймають як країну, яка програла бій за Київ. Там загинули тисячі їхніх найкращих військових" - американський експерт Пітер Дікінсон

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 31 березня орієнтовно становлять понад 17,5 тис. осіб, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Окупанти зазнають великих втрат і в техніці. Намагаються відновити їх завдяки техніці, знятої з тривалого зберігання. Але робочих одиниць практично немає.

Зараз ви читаєте новину «Путін підписав указ про призов в армію понад 130 тис. росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі