пʼятниця, 13 лютого 2015 11:06

Путін не казав, що відпустить Савченко - Пєсков

Путін не казав, що відпустить Савченко - Пєсков
Фото: Reuters

Російська сторона не давала жодних запевнень щодо звільнення української льотчиці Надії Савченко, прокоментував результати переговорів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Справді українською стороною на саміті піднімалася тема Савченко. Жодних запевнень з російської сторони на цей рахунок бути не могло", - заявив Пєсков.

За його словами, ступінь винності або невинності Савченко визначить суд, і відповідні "роз'яснення" були представлені президентові України Петру Порошенку, Ангелі Меркель і Франсуа Олланду.

Речник Кремля знову підкреслив, що про звільнення можна буде говорити "після завершення медичної експертизи та попередніх висновків слідства".

Як відомо, після переговорів у Мінську Петро Порошенко заявив, що сторони домовилися про звільнення всіх заручників, включаючи Савченко.

При цьому раніше російською стороною неодноразово заявлялося, що Савченко не є полоненою, оскільки підозрюється в тяжкому злочині - нібито вбивстві російських журналістів. 

Зараз ви читаєте новину «Путін не казав, що відпустить Савченко - Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі