понеділок, 02 грудня 2013 19:51

Путін намагається дестабілізувати ситуацію в Україні — нардеп

Путін намагається дестабілізувати ситуацію в Україні — нардеп
Сергій Соболєв Фото: glavcom.ua

Нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв вважає, що президент Росії Володимир Путін намагається розхитати ситуацію в Україні через провокації. Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Переконаний, що провокації відбувались під безпосереднім наглядом правої руки Путіна — Медведчука (Віктор Медведчук, голова "Українського вибору" - ред.). Те, що це здійснював бойовий загін Медведчука, який протягом останніх десятків років в Україні керував всіма провокаціями — це загін Корчинського. Це визнали не лише ми, але й міліція. Те, що до цього часу Дмитро Корчинський і його бойовики не затримані, означає, що їх будуть використовувати ще в таких погромах", - розповів Соболєв.

Нардеп переконаний, що Путін знає, що у Києві готувались провокації.

"Завдання Путіна — дестабілізувати ситуацію в країні через будь-яких своїх агентів впливу. Про це й говорить сьогоднішня заява севастопольських депутатів про необхідність введення російських військ в Україну. Путін ніяк не зрозуміє, що таке Україна, і що таке Росія. Коли за мирну акцію протесту в знак підтримки Євромайдану затримують того ж Нємцова (Борис Нємцов російський політик — ред.) і його колег. Ми відрізняємось тим, що українці мовчати не будуть", - зауважив нардеп.

Зазначимо, сьогодні президент Росії Володимир Путін заявив журналістам, що події в Україні більше нагадують не революцію, а погром.

Нагадаємо, управління МВС України визнало, що до вчорашніх правопорушень біля Адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації "Братство", які діяли під наглядом Дмитра Корчинського.

Зараз ви читаєте новину «Путін намагається дестабілізувати ситуацію в Україні — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі