неділя, 20 липня 2014 05:25

Путін дав поради країні-жертві теракту проросійських бойовиків як розслідувати аварію Боінга

Путін дав поради країні-жертві теракту проросійських бойовиків як розслідувати аварію Боінга

Розслідування причин аварії в Донецькій області літака авіакомпанії "Малайзія Ейрлайнс" має носити міжнародний характер і вестися Міжнародною організацією цивільної авіації (ICAO) з підключенням всіх зацікавлених сторін.

Про це йшлося в ході телефонної розмови між президентом РФ Володимиром Путіним і прем'єр-міністром Королівства Нідерландів Марком Рютте, повідомляє прес-служба Кремля.

Згідно з повідомленням, було продовжено обговорення питань забезпечення незалежного, відкритого та об'єктивного розслідування причин катастрофи в Донецькій області літака авіакомпанії "Малайзія Ейрлайнс".

"Підкреслено, що воно має носити міжнародний характер і вестися Міжнародною організацією цивільної авіації (ICAO) з підключенням всіх зацікавлених сторін", - наголошується у повідомленні.

"Була акцентована необхідність зробити все можливе для забезпечення роботи представників ОБСЄ і доступу міжнародних експертів в район авіакатастрофи", - підкреслюється у повідомленні Кремля.

Зараз ви читаєте новину «Путін дав поради країні-жертві теракту проросійських бойовиків як розслідувати аварію Боінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі