четвер, 12 лютого 2015 12:41

"Путін буде й надалі розхитувати ситуацію" - нардеп про переговори у Мінську

"Путін буде й надалі розхитувати ситуацію" - нардеп про переговори у Мінську

Поки зарано говорити про результати переговорів у Мінську. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав позафракційний депутата Сергій Міщенко. 

"Поки ніяких чітких домовленостей немає. У виступі Порошенка немає інформації про підписання двох документів, а зробити це мають усі сторони. Зокрема і ДНР і ЛНР. Тому що саме з ними Україна буде проводити обмін заручниками", - наголосив він.

За словами Міщенка, потрібно дочекатися офіційних заяв усіх сторін переговорів. "Зверніть увагу, як поводить себе Путін: мовляв, вони тут ні до чого, а домовлятися треба з ДНР та ЛНР. Зокрема, про припинення вогню", - зауважив політик.

Нардеп вважає , що Путін буде й надалі розхитувати ситуацію.

"В один день так просто це закінчитися не може. Путін вимагатиме, щоб ДНР та ЛНР були учасниками абсолютно усіх перемовин та мали свою автономію. Тому сьогодні я б не казав, що вже щось вдалося", - додав Міщенко.

Нагадаємо, що сьогодні завершилися багатогодинні переговори лідерів країн у "нормандському форматі". За підсумками зустрічі був підписаний документ про імплементацію мінських домовленостей, який містить 13 пунктів. За ним припинення вогню має відбутися 15 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Путін буде й надалі розхитувати ситуацію" - нардеп про переговори у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі