неділя, 08 травня 2022 19:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Психотерапія для росіян: в ОП відреагували на вітання Путіна з Днем Перемоги

Психотерапія для росіян: в ОП відреагували на вітання Путіна з Днем Перемоги
Радник голови ОП Михайло Подоляк вважає, що Україна має провести для росіян сеанс психотерапії. Фото: Офіс президента

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував вітання президента РФ Володимира Путіна з Днем Перемоги.

Україна має провести сеанс психотерапії для росіян, написав Подоляк у своєму Telegram.

За його словами, сьогодні Росія та її політична еліта демонструють феномен об'ємного колективного божевілля на пропагандистських міфах, впадаючи в стан безглуздої балаканини й публічного марення.

При цьому вершиною цинізму стало сьогоднішнє "вітальне послання" Путіна, якого Подоляк назвав "батьком сучасного російського нацизму".

"Тому вважаю, що в України тепер є важлива психіатрична місія - провести переконливий примусовий сеанс масової психотерапії для росіян. Щось на зразок того, що в старовину називали екзорцизмом, вигнанням диявола", - додав він.

Подоляк також заявив, що в останні дні одразу кілька представників політичної еліти зробили людожерські заяви від "завершення спецоперації до виходу на кордони Польщі", погроз знищення Європи ядерною зброєю до пропозицій "вбити 2 млн українців".

Президент Росії Володимир Путін на тлі війни привітав українців з 77-ю річницею перемоги у Другій світовій війні. При цьому Кремль повідомляє, що у "вітальних телеграмах" ватажкам Л/ДНР президент РФ заявив, що "сьогодні наші військовослужбовці, як і їхні предки, пліч-о-пліч борються за звільнення рідної землі від нацистської скверни", і висловив упевненість, що "як і 1945 року, перемога буде за нами".

Зараз ви читаєте новину «Психотерапія для росіян: в ОП відреагували на вітання Путіна з Днем Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі