середа, 04 грудня 2013 17:02

Пшонка закликає протестувальників звільняти держустанови

Пшонка закликає протестувальників звільняти держустанови
Фото:job-sbu.org

Генпрокурор України Віктор Пшонка закликав звільнити приміщення і не блокувати органи державної влади.

"Усі захоплені учасниками акцій протесту будівлі мають бути звільнені - суд ухвалив відповідне рішення", - заявив генпрокурор України Віктор Пшонка у зверненні до громадян. Про це повідомляє "ТСН"

"Стосовно усіх захоплених приміщень є рішення суду з чіткою вимогою звільнити захоплені будівлі. Не порушуйте закон! Звільніть приміщення! Не блокуйте органи державної влади", - закликав генпрокурор. Однак який суд і коли виніс таке рішення - генпрокурор не повідомив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вимагає від Пшонки оприлюднити список загиблих і затриманих людей

Він також просить організаторів та учасників акцій не провокувати сутички, а від правоохоронців вимагає не вступати у протистояння. "Окрема вимога до правоохоронців: мирні акції вашими зусиллями не повинні переростати у протистояння. Я наголошую: будь-які прояви зневаги до закону будуть мати відповідну правову оцінку. І немає різниці, хто їх вчинив, оскільки закон - один для всіх", — наголосив Пшонка.

Зараз ви читаєте новину «Пшонка закликає протестувальників звільняти держустанови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі