пʼятниця, 19 лютого 2010 12:18

Пряма трансляція з ВАСУ перервалася через сторону Януковича

Пряма трансляція з ВАСУ перервалася через сторону Януковича

Сторона Віктора Януковича у Вищому адмінсуді виступила проти прямої трансляції судового засідання за позовом Юлії Тимошенко.

На початку судового розгляду представник Тимошенко Андрій Портнов заявив клопотання про надання дозволу ЗМІ на здійснення прямої трансляції та проведення фото-і відеозйомки.

Представник відповідача (ЦВК) Михайло Охендовський заявив, що залишає це клопотання на розгляд суду.

У той же час представник третьої сторони (Януковича) адвокат Андрій Федур заявив, що виступає проти здійснення прямої трансляції.

"Я не даю згоди на пряму трансляцію і не виступаю проти задоволення клопотання в іншій частині (щодо здійснення фото-і відеозйомки)", - сказав він.

Федур спробував пояснити свою позицію. "Я в жодному разі не зазіхаю на здійснення відкритого, гласного судового засідання ..."

Проте суддя-доповідач перервав його і попросив чітко висловити свою позицію. "Я проти здійснення прямої трансляції", - сказав Федур.

Після цього в засіданні суду було оголошено перерву, судді пішли до нарадчої кімнати для винесення рішення з питання прямої трансляції.

Перший Національний транслював перші 5 хвилин засідання, однак потім перервав пряму трансляцію.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Пряма трансляція з ВАСУ перервалася через сторону Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

142

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі