четвер, 18 травня 2017 10:07

Проти Рибалки розгорнута інформкампанія, в якій використовують депутатів - депутат від "Самопомочі"

Проти Рибалки розгорнута інформкампанія, в якій використовують депутатів - депутат від "Самопомочі"
Член фракції "Самопоміч" Роман Семенуха вважає, що депутатський імунітет треба скасувати абсолютно для всіх. Фото: KHARKIV Today

Народний депутат України, член фракції "Самопоміч" Роман Семенуха заявив про використання його коментарів для інформаційної кампанії, розгорнутої проти іншого народного депутата, члена фракції Радикальної партії, голови Комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергія Рибалки.

Про це Семенуха написав на своїй сторінці в Facebook.

"Звернув увагу, що мій коментар, вирваний з контексту про скасування депутатського імунітету, використаний у певній розгорнутій інформаційній кампанії проти конкретного депутата", - написав Семенуха.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на інтерв'ю Семенухи "Першому діловому телеканалу", поширили інформацію про те, що депутат нібито закликає правоохоронні органи сприяти зняттю депутатської недоторканності з Рибалки. При цьому депутат нібито зробив таку заяву в прив'язці до "фактів спроб рейдерських захоплень мережі "АТБ".

ЗМІ не дають посилань на першоджерело такої заяви, а на деяких сайтах повідомлення під цим заголовком після коментаря Семенухи Facebook зникло.

"Вважаю важливим пояснити свою позицію. Я глибоко переконаний, що депутатський імунітет треба скасувати абсолютно для всіх в незалежності від прізвища. У разі якщо до депутата є питання у правоохоронних органів, депутат має можливість захищати себе. І в цьому питанні депутати повинні бути рівними з усіма іншими громадянами ", - написав Семенуха.

Зараз ви читаєте новину «Проти Рибалки розгорнута інформкампанія, в якій використовують депутатів - депутат від "Самопомочі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі