понеділок, 10 серпня 2009 14:17

Проти мера Ужгорода не порушуватимуть кримінальної справи

Проти мера Ужгорода не порушуватимуть кримінальної справи

Сьогодні прокуратура Закарпатської області скасувала постанову міліції про порушення кримінальної справи за фактом бійки мера Ужгорода Сергія Ратушняка з активісткою руху "Фронт змін" Наталею Бутримко.

Як повідомив начальник Головного управління МВС України в Закарпатській області Павло Кононенко, обласна прокуратура сьогодні відмінила постанову про порушення кримінальної справи і направила матеріали на доопрацювання.

Крім того, начальник обласної міліції зазначив, що Ратушняк сьогодні вийшов на роботу з відпустки і дав згоду надати пояснення.

Як зазначив Кононенко, наразі міліцією після інциденту було опитано 10 осіб, серед яких один з агітаторів, який був безпосередньо у наметі "Фронту змін" під час інциденту, і другий, який повернувся до намету через деякий час після того.

Відповідаючи на запитання, чи може бути справа перекваліфікована з фактової на персональну, начальник міліції сказав: "Доопрацюємо матеріали, відправимо їх у прокуратуру, і вона буде приймати рішення".

Нагадаємо, очолювана Арсенієм Яценюком партія "Фронт змін" заявила, що мер Ратушняк 6 серпня побив їхню агітаторку. Як повідомив "Фронт змін", двоє дівчат-активісток в інформаційному наметі "Фронту змін", поширювали серед перехожих друковану продукцію. Сергій Ратушняк, який опинився в цей час поблизу, почав нецензурно ображати дівчат, накинувся на одну з них, вхопив за горло і щосили штовхнув на землю.

Сам Сергій Ратушняк заперечив факт побиття дівчини-агітатора. Коментуючи подію Ратушняк зокрема заявив: "Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку".

При цьому, коментуючи діяльність "Фронту змін", мер назвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком", а його партію – масонською організацією.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом інциденту з дівчиною-агітаторкою за статтею "хуліганство".

За матеріалом: УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Проти мера Ужгорода не порушуватимуть кримінальної справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі