четвер, 14 вересня 2017 16:10

Проти Єфремова відкрили нову справу

Проти Єфремова відкрили нову справу
Проти колишнього глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова відкрито нове кримінальне провадження за фактом тиску на свідка. Фото: УНІАН

Проти колишнього глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова відкрито нове кримінальне провадження за фактом тиску на свідка, повідомляє "Гордон".

Про це в Старобільському районному суді в Луганській області заявив старший групи прокурорів ГПУ у справі Єфремова Павло Кожуховский.

"У відношенні конкретних статей, в яких звинувачується Олександр Єфремов, є інше кримінальне провадження, зараз триває досудове розслідування", - заявив він.

Про факт відкриття нового кримінального провадження стало відомо під час допиту в режимі відеоконференції свідка звинувачення - колишнього бійця АТО.

На уточнююче запитання судді, чи був пов'язаний тиск з його участю в справі Єфремова в якості свідка, свідок відповів ствердно і додав: "Тиск був фізичним і моральним, намагалися підкупити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура показала Єфремова в теплих шкарпетках

Олександр Єфремов був затриманий 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештований на наступний день. Зараз Єфремов знаходиться під вартою, його підозрюють в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, створення терористичної організації "ЛНР", а також присвоєння, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем.

1 серпня 2017 року Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою - до 28 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Проти Єфремова відкрили нову справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі