вівторок, 24 жовтня 2017 10:09

Протести під Радою грають на руку Порошенку

Протести під Радою грають на руку Порошенку
Фото: kievpravda.com

Президент Петро Порошенко отримує більше від акції "Велика політична реформа", ніж її організатори.

Таку думку висловив політичний експерт Антон Малеєв в ефірі "112 Україна".

"Різке підняття рейтингу Порошенка свідчить, що ситуація, яка склалася минулого тижня під Верховною Радою і продовжується на цьому, для нього насправді виграшна. Він більше отримує бонусів своєю реакцію на це, ніж його опоненти. Я б сказав, опоненти навіть більше втрачають, ніж щось отримують", - сказав Малеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка запідозрили у змові із Саакашвілі

У випадку проведення президентських виборів найближчим часом найбільшу електоральну підтримку у першому турі отримали б Петро Порошенко (14,0% серед тих, хто має намір взяти участь у виборах), Юлія Тимошенко (8,4%), Анатолій Гриценко (7,2%), Юрій Бойко (6,8%), Святослав Вакарчук (6,6%), Олег Ляшко (6,3%).

Другий тиждень під Верховною Радою проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух нових сил", "Свобода". Активісти вимагають скасувати недоторканність народних депутатів, створити Антикорупційний суд і змінити виборче законодавство.

Зараз ви читаєте новину «Протести під Радою грають на руку Порошенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі