середа, 05 березня 2014 17:03

Проросійські активісти не пустили в Крим місію ОБСЄ
6

Фото: Макс Левин/Lb.ua

Військових спостерігачів ОБСЄ, спрямованих в Україну, не пустили на територію автономної республіки Крим. Про це заявив глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс.

"Їх вже зараз не пустили. Наскільки я знаю, їх не пускають", - сказав він. "Ми дуже хочемо, аби їх пустили, але не можу гарантувати, адже ми бачимо, що там специфічне керівництво, яке не дуже охоче йде на контакт з іншими організаціями, але сподіваємося, що нам вдасться їх переконати", - додав Лінкявічюс.

Нагадаємо, на прохання України, 15 країн ОБСЄ сформували військову місію спостерігачів. Зокрема, до складу місії увійдуть представники Естонії, Литви, Швеції, Латвії, Польщі, Данії, Великобританії, Словаччини, Фінляндії, Німеччини, Франції, Угорщини та інших країн-учасниць ОБСЄ. За словами міністра, мета місій - одержувати об'єктивну інформацію і переконати Росію вести переговори з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Проросійські активісти не пустили в Крим місію ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі