пʼятниця, 12 червня 2020 10:28

Привітав кума зі святом: партія Медведчука опублікувала привітання з Днем Росії

Привітав кума зі святом: партія Медведчука опублікувала привітання з Днем Росії
ОПЗЖ опублікувала привітання з Днем Росії. Фото: pixabay.com

Партія "Опозиційна платформа – За життя", політраду якої очолює кум президента РФ Путіна Віктор Медведчук, привітала країну-агресора з Днем Росії.

Вітання опубліковано на офіційному партійному сайті.

У тексті йдеться про те, що українців з росіянами нібито пов'язують "не просто спільні кордони, а перш за все родинні зв'язки, тісно переплетені людські долі, духовні та культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні та пам'ять про цю Велику Перемогу, яка згуртувала наші народи на століття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вирішили, що вони вже Росія

Також у політсилі вважають, що українці нібито "втомилися від русофобської істерії, від політики ненависті й прекрасно розуміють, що сьогодні Україна як ніколи потребує розвитку діалогу з Росією, радикальної зміни економічного курсу та відновлення стратегічного економічного партнерства з РФ".

Наприкінці привітання йдеться про те, що Україна та Росія, на думку політсили, повинні йти на компроміси, оскільки це нібито є шляхом до миру та злагоди.

При цьому окупація Криму та військова агресія, розв'язана Російською Федерацією на Донбасі, в тексті не згадуються.

У переліку осіб, щодо яких представники Республіканської партії в Конгресі США хочуть застосувати жорсткі санкції, є український олігарх, голова партії ОПЗЖ Віктор Медведчук.



Зараз ви читаєте новину «Привітав кума зі святом: партія Медведчука опублікувала привітання з Днем Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі