понеділок, 21 січня 2013 14:42

Прикутий "рухівець" побоявся розповісти про свій подвиг дружині

Прикутий "рухівець" побоявся розповісти про свій подвиг дружині
Фото: nru.org.ua

Прикутий "рухівець" Сергій Митрофанський побоявся розповісти про свій подвиг дружині, бо та не пустила б. Про це він сказав в коментарі.

"Символом усіх політв'язнів України є Юлія Володимирівна Тимошенко. Людина, яка посіла друге місце на президентських виборах. Образ Тимошенко уособлює усіх політв'язнів України Перелік політв'язнів не може бути вичерпним. Після цих прізвище є три крапки. Я не здивуюся, що завтра я із цими хлопцями будемо разом із ними. Чесно кажучи не знаю скільки зможу вистояти. Я ще свій організм таким випробуванням не піддавав. Стільки вистою, стільки вистою Налаштований стояти цілу ніч, до кінця. Або коли втрачу свідомість, або мене забере "Беркут". Думаю, нашим політв'язням зараз важче", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко розповів, що основна мета Кузьміна і Портнова — заарештувати його

Митрофанський заявив, що по партійній лінії приковуватися нікого не змушували.

"Ми не хотіли нікого переконувати чи закликати це зробити. Ми прийняли з хлопцями таке рішення. Я думаю, до нас ще приєднатися і цей паркан буде заповнений хлопцями до кінця. Побачимо. Ми сподіваємося, що так станеться. Ключів немає. Ми їх викинули для того, щоб навіть, якщо б нас вмовляли. Ми не мали ніякої спокуси це зробити. Моя дружина про це ще не знає. Почує від засобів масової інформації. Вона б мене не пустила. Навіщо псувати нерви людям, яких ти кохаєш?", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі справою Щербаня влада пішла ва-банк і при вмілій "грі" опозиції може втратити все - ескперт

Нагадаємо сьогодні о 12:00 голова Молодіжного народного руху Іван Круль, заступник його заступник Сергій Митрофанський та заступник голови "Молодої Батьківщини" Олег Куацький прикували себе наручниками до паркана біля Адміністрації президента. Вони вимагають, щоб президент Віктор Янукович виконати їхні вимоги: звільнити Юлію Тимошенко, Юрій Луценка та інших політв'язнів, виконати усі міжнародні зобов'язання України та призупинити вступ України до Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Прикутий "рухівець" побоявся розповісти про свій подвиг дружині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі