четвер, 28 лютого 2019 10:56

"Прийшов час": Гриценко і Садовий анонсують спільне рішення

"Прийшов час": Гриценко і Садовий анонсують спільне рішення
Раніше Андрій Садовий і Анатолій Гриценко провели дебати в ефірі однієї з радіостанцій.

Кандидат у президент, мер Львова Андрій Садовий заявив про потребу об'єднання навколо єдиного кандидата. Про це він написав у Facebook.

"Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Я особисто багато спілкуюсь з людьми в регіонах. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій", - написав він.

"Переконаний - єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти. Журналістські розслідування показують нам лише вершинку корупційного айсбергу", - додав Садовий.

Водночас, кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що 28 лютого обговорить з Садовим питання висунення на вибори єдиного кандидата від демократичних сил.

"Прийшов час - об'єднати зусилля і перемагати мародерів. Щоб дати шанс Україні і українцям. За кілька годин - зустріч з Андрієм Івановичем. Будемо ухвалювати рішення. Важливе і відповідальне", - заявив Гриценко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з оборонкою переслідуватиме Порошенка до дня виборів

У другому турі президентських виборів кандидат Анатолій Гриценко перемагає і нинішнього главу держави Петра Порошенка, і Юлію Тимошенко. Про це свідчать результати опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Центром "Соціальний моніторинг" у лютому.

Зараз ви читаєте новину «"Прийшов час": Гриценко і Садовий анонсують спільне рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі