вівторок, 13 листопада 2012 11:59

Президент вперше показався після виборів

Президент вперше показався після виборів
Фото: uainfo.censor.net.ua

Президент України Віктор Янукович прийняв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів щодо забезпечення протидії злочинності та корупції в державі в умовах реформування кримінального процесуального законодавства.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, під час свого 10 хвилинного виступу на трибуні, перед повною залою правоохоронців, президент багато уваги приділив новому КПК, який вступив в дію 20 листопада.

"Наша зустріч відбувається напередодні набрання чинності нового КПК, а КПК зразку 1963 року, за яким жила наша держава відходить у минуле. Ця історична подія стане важливим кроком нашої держави на шляху до європейської інтеграції. Україна виконала свої зобов'язання, як члена Ради Європи", - заявив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче, аби всі члени ЦВК персонально відповідали за бездіяльність

Він зазначив, що прийняття цього документу довелося чекати не один рік, і те, що вдалося його прийняти, показує прагнення України розвиватися у європейському напрямку: "Втілення нового кримінального судочинства повинно призвести тільки до ґрунтовних змін в українській правові системі, які так очікує наше суспільство. Всебічний та всеохоплюючий процес модернізації стосунків між громадянином та державою стане подальшими кроком в зазначеному напрямку".

Зараз ви читаєте новину «Президент вперше показався після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі