вівторок, 25 травня 2021 13:23

Президент вніс до Ради невідкладний законопроєкт про національний спротив

Президент вніс до Ради невідкладний законопроєкт про національний спротив
Зеленський подав до Ради новий законопроект. Фото: agroportal.ua

Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної ради законопроєкт про національний спротив. Документ визначено як невідкладний.

Законопроєкт про основи національного спротиву зареєстрований під номером 5557. Текст документа поки що відсутній, повідомляється на сайті Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про передачу земель громадам підписано: нардеп Лабазюк пояснив, що тепер зміниться для українців

Торік навесні на засіданні комітету Ради з питань національної безпеки представили законопроєкт про територіальну оборону України та про добровольчі сили оборони. Передбачається, що територіальна оборона охопить всі верстви населення. Очікується, що парламент може прийняти закон за основу до кінця цієї сесії парламенту, яка завершується 16 липня.

У Міністерстві культури та інформаційної політики відсутні відомості про погодження науково-проєктної документації з демонтажу радянського герба на монументі "Батьківщина-мати" у Києві та надання дозволу на проведення робіт.

Зараз ви читаєте новину «Президент вніс до Ради невідкладний законопроєкт про національний спротив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі