вівторок, 15 грудня 2015 20:30

Президент прокоментував конфлікт між Аваковим та Саакашвілі

Президент прокоментував конфлікт між Аваковим та Саакашвілі
Фото: 5.ua

Боротьба з корупцією - це не галузь шоу-бізнесу і президент хотів би, щоб ані державні службовці, ані народні депутати не брали участі у подібних "виставах".

Про це Петро Порошенко заявив, коментуючи конфлікт, який стався на засіданні Національної ради реформ 14 грудня між главою МВС Арсеном Аваковим та губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі.

Порошенко зазначив, що дискусія на Нацраді реформ часто виходить гострою й гарячою.

"Там стикаються різні точки зору, продукуються ідеї, знаходяться компроміси, народжуються реформи. Але в Нацраді, як ніде, неприпустимі груба лайка та образи, - особливо ті, які мають ксенофобський підтекст, зачіпають національну гідність людини, ставлять під сумнів її український патріотизм, пропонують комусь "забиратися з України геть". Це я запросив до України міжнародну команду реформаторів, яка вже встигла стати справді українською не лише за наданими їм паспортами, але й за духом. І я не шкодую, що ухвалив таке рішення", - заявив президент.

"Переконливішим виглядатиме не той, хто скаже красивіше, а хто свою доказову базу подасть до Національного антикорупційного бюро", - додав він.

Нагадаємо, вчорашнє засідання Нацради реформ в Адміністрації президента закінчилося скандалом: міністр внутрішніх справ Арсен Аваков облив водою голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі. За словами голови МВС, він зробив це у відповідь на образи з боку Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Президент прокоментував конфлікт між Аваковим та Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі