пʼятниця, 07 жовтня 2011 11:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Президент ПАРЄ буде сумувати за Тимошенко-зеком

Президент ПАРЄ буде сумувати за Тимошенко-зеком

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Мевлют Чавушоглу сподівається, що справа відносно екс-прем'єра України Юлії Тимошенко знайде своє рішення в парламенті за допомогою внесення змін до Кримінального кодексу.

"Я сподіваюся, що це питання буде вирішено в парламенті за допомогою внесення змін до Кримінального кодексу", - сказав президент ПАРЄ у Страсбурзі українським журналістам.

Говорячи про свою позицію у "справі Тимошенко", Чавушоглу зазначив, що "щиро шкодує" про те, що "колишній прем'єр-міністр, політик перебуває у в'язниці з тієї чи іншої причини".

"По-друге, я закликаю до того, щоб цей процес був прозорим, щоб усі знали суть звинувачень", - додав президент ПАРЄ.

На питання, чи вважає він "справу Тимошенко" політичною, Чавушоглу сказав: "Вона - колишній прем'єр-міністр, вона - політик, і легко сказати, що це - політична справа. Тому я закликаю тих, хто пов'язаний з цією справою, щоб суд був прозорим, щоб врешті люди могли побачити: політична ця справа чи ні. Але я не хочу вірити, що це - політична справа. Але я хотів би повторити, що буду шкодувати про те, що колишній прем'єр-міністр перебуває у в'язниці, правильно це чи ні".

Зараз ви читаєте новину «Президент ПАРЄ буде сумувати за Тимошенко-зеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі