понеділок, 21 січня 2013 18:59

Президент Молдови задоволений рівнем двосторонніх відносин із Україною

Президент Молдови задоволений рівнем двосторонніх відносин із Україною
Тімофті привітав Кожару з початком головування в ОБСЄ. Фото: grenada.md

Президент Молдови Микола Тімофті високо оцінив існуючий рівень двосторонніх відносин із Україною, досягнутий за останні роки, зокрема, завдяки тісним особистим контактам із Президентом України Віктором Януковичем, а також між керівниками урядів двох країн.

Про це він заявив під час зустрічі з міністром закордонних справ України, чинним головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Леонідом Кожарою, повідомляє прес-служба МЗС України.

Тімофті привітав Кожару з початком головування в ОБСЄ, висловивши переконання, що завдяки накопиченому унікальному досвіду офіційний Київ без сумніву зможе сприяти успішному просуванню процесу Придністровського врегулювання.

У свою чергу Кожара підкреслив, що придністровське врегулювання визначено одним із ключових пріоритетів українського головування в ОБСЄ. Кожара також зазначив налаштованість України підтримувати високу динаміку переговорного процесу у форматі "5+2". Йдеться про забезпечення його стійкого порядку денного, а також сприяння зусиллям сторін щодо вирішення існуючих проблемних питань.

Зараз ви читаєте новину «Президент Молдови задоволений рівнем двосторонніх відносин із Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі