четвер, 24 липня 2008 18:02

Прем"єр Криму доручив забезпечити пропаганду НАТО (ФОТО документів)

Член Партії Регіонів прем"єр-міністр Криму Віктор Плакіда направив звернення до мерів міст півострова і керівникам місцевих адміністрацій з проханням забезпечити пропаганду необхідності вступу в НАТО.

Відскановану копію листа Плакіди розповсюдила сьогодні прес-служба кримського відділення БЮТ.

Плакіда в своєму листі посилається на укази президента Віктора Ющенка і прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Він доручає мерам і главам адміністрації Криму призначити відповідальних за проведення пропаганди, а також складати звіти про виконану роботу українською мовою, щоб відправляти їх до Києва.

"Сьогодні не виникає сумнівів в тому, що Віктор Тарасович Плакіда діяв не на свій страх, а погоджував свої дії з керівництвом кримського парламенту. Враховуючи те, що від представників партій, що входять в правлячу коаліцію (у кримському парламенті - прим. "Н.Р."), а саме комуністів, вітренківців, соціал-демократів та інших не надішло жодної реакції на даний документ, треба думати, що вони з ним повністю згодні, у противному ж разі, вони просто мають вийти з коаліції", - прокоментував лист Плакіди його опонент з БЮТ депутат Юрій Могаричев, повідомляє Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Криму доручив забезпечити пропаганду НАТО (ФОТО документів)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі