четвер, 27 листопада 2014 10:35

З'явилися перші подробиці переговорів Путіна і Порошенка

З'явилися перші подробиці переговорів Путіна і Порошенка
Фото: argumentua.com

Посол Росії в Україні Михайло Зурабов не був присутній під час телефонної розмови президентів України і Росії Петра Порошенка і Володимира Путіна. Також не було погроз у бік України від керівництва РФ.

Про це повідомила народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка", екс-керівник Головного управління інформаційної політики адміністрації президента Ірина Фриз.

"Вчора під час телефонної бесіди президента України Петра Порошенка з президентом Російської Федерації посол РФ Михайло Зурабов не був присутній. Саме тому будь-які повідомлення про те, що він був присутній, а також про те, що під час цієї розмови прозвучали якісь погрози на адресу України, є недоречними і не відповідають дійсності", - сказала вона.

За словами Фриз, телефонна розмова між двома президентами була "конструктивною і стосувався питань, які потребують термінового обговорення".

Раніше низка ЗМІ повідомила, що в середу ввечері в адміністрації президента України відбулася телефонна розмова між Порошенком і Путіним. У цей час, за їх даними, з адміністрації вийшов посол Росії в Україні Михайло Зурабов.

У ЗМІ також з'явилася інформація, що розмова велася в присутності посла і що керівництво РФ погрожує розпочати наступ на Україну і вимагає визнання ДНР і ЛНР, а також відмови від вступу в НАТО та ЄС.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші подробиці переговорів Путіна і Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі