вівторок, 08 листопада 2011 16:16

Посол Польщі запевнив: українцям візи видають як і раніше

Посол Польщі запевнив: українцям візи видають як і раніше

Санкцій щодо обмеження видачі українцям віз до країн Європейського Союзу немає, запевнив посол Польщі в Україні Генрік Литвин.

"Буває, що відмовляють (у видачі візи). Але ніяких нових ситуацій, які автоматично б збільшили кількість українців, яким відмовляють у візі, немає", - сказав Литвин журналістам у вівторок, відповідаючи на запитання, чи дійсно існує обмеження на видачу віз громадянам України.

"Якщо ви хотіли запитати про інформацію про існування санкцій, то це не має ніяких реальних підстав", - підкреслив посол.

"Це не можна зробити таємно. Для цього необхідно мати конкретне рішення, провести конкретні процедури, про які є офіційна інформація", - зазначив Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видача Шенгенських віз українцям скоротиться на 70% - Кужель

"Так що ці повідомлення не мали жодних реальних підстав", - додав посол.

Раніше повідомлялося, що після винесення вироку Юлії Тимошенко, українцям стали масово відмовляти у візах. Крім того, з'явилася інформація про те, що деякі українські чиновники потрапили в "чорний список" нев'їзних до Європи.

Зараз ви читаєте новину «Посол Польщі запевнив: українцям візи видають як і раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі